Εταιρία

Από το  Έτος 2002 η teamLift δραστηριοποιείται στο χώρο των Ανελκυστήρων. 

Οι ιδρυτές της εταιρίας:

    O Τριαντάφυλλος Κουρελάς Συντηρητής Ανελκυστήρων, υπεύθυνος του ομώνυμου Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων από το 1992 και με εμπειρία στις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων ήδη άνω τις 15ετιας.

    Ο Στυλιανός Τρ. Κουρελάς, σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία) στο Teesside University στο Middlesbrough, πρώτο πτυχίο Electrical Engineering B.Eng. & μεταπτυχιακό Advanced Manufacturing Systems M.Sc., Ενώ από τα παιδικά του ακόμη χρόνια απασχολούνταν στην ατομική επιχείρηση του πατέρα του αντλώντας πείρα, τεχνική γνώση στην Εγκατάσταση – Συντήρηση Ανελκυστήρων και λοιπών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

    Τώρα, Έπειτα από 13 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας Teamift και με πάνω από 40 έτη σήμερα εμπειρίας των υπευθύνων, και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 300 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα, σε πολυώροφες οικοδομές, δημόσια κτίρια (Νοσοκομεία, Γήπεδα), μεζονέτες, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, supermarket, πάρκιν αυτοκινήτων, ΑΜΕΑ και ειδικές κατασκευές, η teamLift αναπτύσσεται ραγδαία με πρώτο της μέλημα την Ποιότητα , την Οικονομία και κυρίως την Ασφάλεια του Ανελκυστήρα σας.